Talent of the month: Ana Isabel Mendes

Wat is talent coaching zonder talenten in the picture te zetten? Vanaf nu zetten we maandelijks een young local  talent in de kijker. Why? Because they deserve it. *L’Oréal hair flip*

Ana Isabel Mendes. Met haar 22 jaar kwam deze Portugese furie binnen bij Renescitia, niet wetend wat haar talent was en of ze er uberhaupt wel één had. Met ons motto re-invent yourself gingen we meteen aan de slag om te (her-)ontdekken waar haar  talenten en passies lagen.

Na talloze gesprekken kwamen we uit bij haar grootste passie, muziek beluisteren. Uiteindelijk gecombineerd met haar verborgen gevoel voor schrijven. Zo startte Isabel haar eigen muziekblog waar ze nu wekelijks haar muziekavonturen op neerpent, van reviews tot in de spotlight zetten van opkomende artiesten. Wij waren niet de enige die overtuigd waren van haar doordringende writing skills  en zo werd onze eerste graduate opgepikt door Flus.be, het grootste muziekplatform voor hiphop in Vlaanderen. Het in de spotlight zetten van opkomende artiesten is een van haar meest succesvolle rubrieken en helpt nu bij de promotie van opkomend Antwerpse artiest Malik.

Een uniek en eigenzinnig writers talent dat niet terugdeinst om haar scherpe, maar vooral eerlijke mening uit te brengen over wat haar het nauwst aan het hart ligt. Zeker op te volgen!

Facebook: Ana Isabel Mendes  Blog:  anaisabelmendes.wordpress.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s