Talent of the month: Soukaïna Bennani

Wat als je ambitie, bakken vol literair talent en een knappe kop bijeen gooit? That’s right, Soukaïna Bennani: een 21-jarige slam poet who’s dedicated to bad writing. Tegenwoordig is ze niet meer van het podium af te slaan, laatst stond ze nog te slammen voor Mama’s Open Mic.

In 2015 stond ze voor het eerst op de planken met Fi Manzili, een theaterstuk over de ervaringen van een Palestijns gezin. Nu staat ze als headline artiest voor de 3de editie van Radar, een initiatief van H30 en het cultuurcentrum Mechelen waar het podium wordt geven aan jong en opkomend talent uit de omgeving. Dit vindt vrijdag 24 maart plaats in het CC te Mechelen, tickets zijn nog beschikbaar als je haar al slammend de zaal wilt zien inpakken met haar maatschappelijk getinte en zelf-onthullende teksten. Zo’n ticketje bemachtig je via cultuurcentrummechelen.be – wij zijn alvast van de partij!

Voor mij is Soukaïna zijn pure expressie. Ik hou van passie en dan bedoel ik passioneel zijn in alles. Ik ben passioneel bezig met mijn hobby’s, maar ook in de dingen naast mij zoals familie en vrienden. Passioneel zijn in de dingen die ik mooi vind. Ik hou van overdrijven.

Soukaïna zijn is gewoon een vibe.

Voor meer literaire hoogstandjes (en boekingen!) kan je terecht op: facebook.com/wherecwdandocdmeets

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s