Talent of the month: Shanice Wanjiku

Shanice Wanjiku, 22 jaar en Renescitia’s nieuwste aanwinst. Shanice’s passie? Koken, maar vooral GOED eten. Niets beter dan die passie te delen en een foodblog op te starten. Mét persoonlijke touch want haar food journey is een intieme weg die ze met haar volgers deelt.

“Ik heb alle diëten praktisch geprobeerd, sommige met, anderen zonder succes. Uiteindelijk word je teleurgesteld en zelfs boos op je lichaam als het niet lukt. Mijn lichaam probeerde me gewoon te zeggen dat dit niks voor mij was. Daarom ben ik begonnen met een nieuwe levensstijl: alles mogen eten, maar in de juiste proporties. Ik richtte dan Food Idéal op om een soort van safe haven aan anderen te bieden die ook moeite hadden met de extremen in de dieet wereld.”

Haar wildste droom? Food Idéal uitbouwen tot een internationaal platform en minstens één persoon kunnen overtuigen om van levensstijl te veranderen. Voor het zover is wilt ze dat haar blog een plaats wordt waar je inspiratie kunt oplopen om beter voor je lichaam te zorgen.

Je kan alles terugvinden op haar website en sociale media. Visit and get inspired (or hungry)! foodidealbyshanice.com – FB pagina – Instagrampagina.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s