#DIP: Meet-up met Renescitia

Jaja, het is weer zover. Renescitia organiseert een event. Dit keer samen met Demos. Met DIT IS PARTICIPATIE (DIP) biedt Demos een forum aan mensen die straf bezig zijn in cultuur, jeugd of sport en de kaart trekken van groepen en praktijken die in onze samenleving ondervertegenwoordigd of ondergewaardeerd zijn.

Samen stelden we een programma samen waarvan wij zeggen ‘DIT IS PARTICIPATIE’. Het wordt een dag vol dialoog, kennismaking en heel veel show. Plaatsen zijn beperkt, dus schrijf je gauw gratis in via: https://demos.be/agenda/dip2-tweede-editie-dit-is-participatie

 • 15.00 uur: Welkom met receptie
 • 15.30 uur: Introductie
 • 15.45 uur: DIP verdiepingsprogramma 
  • Sociale ondernemers meetup.
   We merken op dat veel sociale ondernemers steun zoeken: of je nu een lang gevestigde organisatie bent dat de kneepjes van het commerciële denken maar niet onder de knie krijgt, of pas gestart bent en op zoek bent naar subsidies, of nog in de brainstorm fase zit van een nieuw project zonder een financieel plan. Wie op dit programma intekent krijgt een ondersteuningspakket voor organisaties of individuen wiens praktijk dagelijks moet overleven. Via inspiratiesessies krijg je input over business-minded denken, crowdfunding en subsidiedossiers. Je leert boeiende sponsors kennen en je stapt buiten met een adresboek vol contacten die iets voor jouw praktijk kunnen betekenen.
 • 18.30 uur: Samen eten (yes, FREE FOOD) 
 • 19.30 uur: DIP Show – Geprogrammeerd door your truly met onder andere een panelgesprek tussen jongeren en beleidsmakers, een kookdemonstratie, one-on-one freestyle battles en nog meer straffe verhalen.
 • 21.00 uur: DIP Closing act – Afsluiten doen we op een #DIP manier. Terwijl Soukaïna Bennani’s slam woorden de zaal vullen, wordt ze begeleidt door snaren en inspireren ze samen de laatste act van de avond tot een écht kunstwerk. Be there om het zelf te zien!

Niet te missen dus schrijf je in via: https://demos.be/agenda/dip2-tweede-editie-dit-is-participatie

TOT 11 SEPTEMBER!

Nora & Naoual

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s