Renescitia

Renescitia [RE-NE-SKI-TI-A], een hint naar de Renaissance, de 15e eeuwse periode in teken van de hergeboorte van de klassieke kunst.

Met ons motto “Reinvent yourself” willen we jongeren zichzelf laten herontdekken op basis van hun talent.  Te veel jongeren denken geen talent te bezitten of zien geen manier om ermee aan de slag te gaan.

Bullshit, want in ieder schuilt wel een talent.

Bij sommigen moet er wat aan geschaafd worden, bij anderen moet het talent eruit getrokken worden, maar bij de meeste is het een kwestie van durven en gewoon doen. Het is een proces dat van veraf zo overweldigend kan lijken, maar in realiteit juist zo voldoening gevend is.

That’s where we come to the rescue!

 

ONS AANBOD

Persoonlijke one-on-one coaching

Jongeren die iets willen doen met hun talent of steun zoeken om een idee te realiseren kunnen bij ons terecht voor een persoonlijke one-on-one coaching. Wij bieden je een op maat gemaakt traject om richting jouw plannen te werken. Brainstormsessies, consultancy, een werkplek voorzien, helpen bij financiën en ontmoetingen met experts zijn een greep uit de mogelijkheden die we je kunnen aanbieden om je verhaal tot een succes te maken.

Talent of the month

Talenten waar we mee aan de slag zijn gegaan of oppikken in ons netwerk worden maandelijks in de verf gezet. Op die manier kunnen zij op hun beurt andere jongeren inspireren. Inzoomend op hun verhaal wordt verteld hoe ze aan de ontwikkeling van hun talent hebben getimmerd en waar ze inmiddels staan.

Artists in residence

Dit intensiever traject is geschikt voor jongeren die al wat verder staan met hun talentontwikkeling, maar nog een duwtje in de rug kunnen gebruiken om de stap naar professionalisering uit te stippelen. Jaarlijks voorzien we plek voor 3 artiesten die aan dit traject kunnen deelnemen. Om te zien of je hiervoor in aanmerking komt, neem je contact met ons op.

op 20.02.2016 wonnen we de hoofdprijs van het Prins Filip Fonds ism ID City Day