Writing Program

Allereerst wordt er een individuele begeleiding opgestart om uit te maken in welk genre je thuishoort en wat je graag wilt bereiken. Dit kan zijn: het opstarten van een blog, management bij het schrijven van slam poetry etc. Al dit bereiken we door samen verschillende activiteiten te doen zoals get togethers, workshops en lezingen.

Tijdens de get togethers wordt er in groepsverband gebrainstormed, want samen kom je sneller uit op nieuwe invalshoeken om je werk verder te ontwikkelen. Zo leer je elkaar en elkaars werk beter kennen. In de door ons begeleide sessies perfectioneer jij je werk om dit uiteindelijk aan elkaar voor te stellen.

Bij bepaalde genres horen bepaalde technieken, deze worden de jongeren aangeleerd via onze workshops. Wij nodigen experts van het gebied uit om je the tips and tricks van het vak interactief uit te leggen om zo je werk tot een hoger niveau te tillen.

Soms kan het helpen om een schrijver te ontmoeten die al heel wat heeft bereikt. Via onze lezingen kan jij je favoriete schrijver ontmoeten en kennismaken met het professionele aspect van je genre. Dit zijn ook uitgewezen kansen om binnen je veld een uitgebreid netwerk op te bouwen.